• Cu sediul în vibrantul București, România, suntem o firmă de design și arhitectură dedicată transformării spațiilor în locuri atât frumoase, cât și funcționale. De la case și clădiri comerciale până la spații exterioare, oferim servicii de proiectare personalizate începând din anul 2019.
  • Ce ne diferențiază de alți profesioniști din domeniu este pasiunea noastră pentru experimentare și inovație. Cu o echipă tânără și talentată, suntem entuziasmați să abordăm proiecte de orice dimensiune, oferind soluții adaptate nevoilor fiecărui client.
  • De la design interior și exterior până la proiecte de arhitectură complexe pentru obținerea autorizațiilor de construcție, ne angajăm să aducem la viață viziunile clienților noștri. Cu mândrie, oferim și servicii de simulare 3D pentru a oferi o previzualizare realistă a proiectelor în stadiul final, iar în plus, putem crea logo-uri personalizate pentru companii, integrate în simulări 3D ale clădirilor.
  • Indiferent de locația dvs., suntem pregătiți să colaborăm pentru a transforma visul în realitate. Astfel, oferim și servicii de proiectare la distanță pentru clienții noștri din toată România. Pentru proiectele mai complexe, ne deplasăm personal la locație, fără a face distincție de distanță.

  • Dar nu ne oprim aici. Suntem mândri să vă oferim și servicii complete de execuție a proiectului. Cu o experiență vastă și o firmă înființată încă din anul 1994, avem cunoștințele și autorizațiile necesare pentru a vă oferi o soluție integrată și de încredere.
  • Deținem autorizații de construcție atât pentru structurile clădirilor, cât și pentru instalațiile acestora. Suntem autorizați în sistemele electrice, de ventilare, alimentare cu apă, gaze, precum și în alte domenii esențiale, cum ar fi siguranța la incendiu (ISU), asigurându-vă că proiectul dumneavoastră va fi gestionat și executat cu profesionalism și conform standardelor de calitate.
  • Indiferent de complexitatea proiectului dvs., suntem pregătiți să preluăm responsabilitatea pentru fiecare etapă, de la concept până la finalizarea constructiei. Cu noi, beneficiați de o echipă de specialiști experimentați și dedicati, care vă oferă soluții de înaltă calitate și un proces de lucru eficient.
  • Contactați-ne astăzi pentru a discuta mai multe despre proiectul dvs. și pentru a vă oferi o consultanță personalizată. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă transformați visele în realitate, cu servicii complete și profesionale în domeniul designului și arhitecturii.